Kremalı un çorbasının tarifini okudum ve çok ilgimi çekti. Soğanı pembeleştirip unla kavurduktan sonra et suyu eklemek ne güzel bir başlangıç! Krema eklenince çorbanın lezzeti nasıl zenginleşiyor, merak ediyorum. Ayrıca sunumda maydanoz serpmek gibi detaylar da oldukça hoş. Bu çorbayı hazırlarken farklı sebzeler ya da baharatlar eklemek harika bir fikir. Denemek gerektiğine inanıyorum! Siz bu çorbayı daha önce denediniz mi? Nasıl bir sonuç aldınız?
Kremalı un çorbasının tarifini okudum ve çok ilgimi çekti. Soğanı pembeleştirip unla kavurduktan sonra et suyu eklemek ne güzel bir başlangıç! Krema eklenince çorbanın lezzeti nasıl zenginleşiyor, merak ediyorum. Ayrıca sunumda maydanoz serpmek gibi detaylar da oldukça hoş. Bu çorbayı hazırlarken farklı sebzeler ya da baharatlar eklemek harika bir fikir. Denemek gerektiğine inanıyorum! Siz bu çorbayı daha önce denediniz mi? Nasıl bir sonuç aldınız?
Cevap yaz