Kremayla çikolata eritme sürecini uygularken hangi zorluklarla karşılaştınız? Benmari yöntemi mi yoksa mikrodalga yöntemi mi sizin için daha pratik oldu? Özellikle çikolata türünü seçerken zorluk yaşadınız mı? Erime sırasında kesilme gibi bir sorunla karşılaştınız mı? Bu süreci daha da kolaylaştırmak için ne tür ipuçları veya alternatif yöntemler denemek istersiniz?
Kremayla çikolata eritme sürecini uygularken hangi zorluklarla karşılaştınız? Benmari yöntemi mi yoksa mikrodalga yöntemi mi sizin için daha pratik oldu? Özellikle çikolata türünü seçerken zorluk yaşadınız mı? Erime sırasında kesilme gibi bir sorunla karşılaştınız mı? Bu süreci daha da kolaylaştırmak için ne tür ipuçları veya alternatif yöntemler denemek istersiniz?
Cevap yaz