Dr. Oetker krema karışımını hazırlamak için adımları takip ederken, özellikle karıştırma aşamasında dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Mikserin hızını artırmadan önce karışımın pürüzsüz olması önemli demişsiniz, bu aşamada ne kadar süre düşük hızda çırpmak gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, soğuk süt kullanmanın krema kıvamına olan etkisi nasıl oluyor? Kendi deneyimlerinizle paylaşır mısınız?
Dr. Oetker krema karışımını hazırlamak için adımları takip ederken, özellikle karıştırma aşamasında dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Mikserin hızını artırmadan önce karışımın pürüzsüz olması önemli demişsiniz, bu aşamada ne kadar süre düşük hızda çırpmak gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, soğuk süt kullanmanın krema kıvamına olan etkisi nasıl oluyor? Kendi deneyimlerinizle paylaşır mısınız?
Cevap yaz