Sütlü kremayı hazırlayabilmek için küçük boy tencerenin içerisine un ile toz şekeri koyun ve karıştırın.
Üzerine soğuk sütün birazını ilave edin ve unu iyice açın. Daha sonra sütün kalan kısmını da krema malzemesinin içerisine boşaltın. Krema hazırlarken en önemli olan şey kremanın pürüzsüz bir şekilde yapılmasını sağlamaktır. Bu nedenle bu aşama çok önemlidir. Süt un ile birleşince hep çabuk dibini tutar hem de topak olabilir. Bu durumu engelleyebilmek için sütlü krema tenceresini ocağın üzerine koyun ve kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirmeye başlayın. Kaynamaya başlamadan evvel karıştırmaya devem ederek süt kremasını da ilave edin. Krema kaynadığında yaklaşık 3 dakika daha kaynattıktan sonra ocağı kapatın ve kremanın içerisine tereyağını atıp eritin.
Sütlü krema hazır. Sütlü kremayı istediğiniz tüm tatlı ve pasta yapımında kullanabilirsiniz. Şimdiden herkese afiyet olsun.