İlk olarak Krema için pişirilecek çelik tencereye yumurtayı kırın ve Üzerine nişasta, un ve şekeri ilave edin.
Son olarak sütü ilave edip güzelce çırpın. Daha sonra çelik tencereyi ocağın üstüne yerleştirin. Kısık ateş üzerinde sürekli karıştırarak, koyu bir kıvam oluşana kadar güzelce pişirin. Krema Kaynamaya başladığı zaman ocağı kapatıp bir kenara alın. İçine tereyağını ilave edip eriyene kadar karıştırın. Pişen pasta kremasını düz bir zeminde soğumaya bırakın. Soğurken sık sık karıştırıp soğutun üzerinde kabuk oluşmasın. Hazırladığınız pasta kremasını tüm pastalarda kullanabilirsiniz.
Eğer kremayı kakaolu yapmak isterseniz istediğiniz ölçüde kakao ilave edin fakat şeker miktarını biraz arttırmak gerekebilir. Ben 4 yemek kaşığı kakao ilave edip, 4 Yemek kaşığı daha şeker ilave ediyorum.
Afiyet olsun.