Meyveli pasta kremasınıhazırlayabilmek için küçük bir çorba tenceresinin içerisine şeker, nişasta ve unu doldurun ve karıştırın.
Nişasta kremanın daha parlak olmasını sağlar. Toz malzemelerin üzerine 1 bardak soğuk süt ekleyerek iyice karıştırın. Daha sonra yavaş yavaş kalan soğuk sütü ilave edin ve yumurtayı kırıp karıştırmaya devam edin. Artık
meyveli pasta kremasını pişirme aşamasına geçebilirsiniz. Bunun için ocağın en küçük yerine krema tenceresini koyun ve kısık ateşte karıştırarak pişirmeye başlayın. Krema kaynamaya başladığında üzerine hazır süt kremasını ilave edin ve biraz daha kaynattıktan sonra ocaktan indirin. Üzerine muzları ekleyin ve karıştırıcı ile muz ezilip tamamen krema ile karışana kadar kremayı çırpmaya devam edin. Muzlu kremanın içerisine en son olarak vanilyayı da boşaltın.
Meyveli pasta kreması hazır. Soğutarak istediğiniz her çeşit tatlı ve pastalarda kullanabilirsiniz. Şimdiden herkese afiyet olsun.