Öncelikle küçük derin bir tencerenin içerisine süt, un ve tuzu koyup çırpın. Çırptığınız makarna kremasının topak kalmayacak şekilde pürüzsüz olmasına dikkat edin.
Ocağa alın altı kısık bir şekilde karıştırmaya devam ederek makarna kremanızı pişirin. Koyulaşmaya başlayan makarna kremasının içerisine kaşar peyniri ve tereyağını ilave edin ve eritin. İyice yoğunlaşıp, fokurdamaya başlayınca altı kapatılır. Yaklaşık 5 dakika mikserle karıştırıldıktan sonra kullanım için hazır hale gelir. Son olarak karabiberi de ilave ettiğiniz makarna kremasını ocaktan alın. Haşlayıp süzdüğünüz makarnanın içerisine dökün ve güzelce karıştırın. İsterseniz haşlanmış makarnayı tabağa aldıktan sonra makarna kremasını üzerine gezdirin ve bir dal maydanoz koyarak servis edin.
Afiyet olsun.