Limonları güzelce yıkayıp kuruluyoruz. Bir rende yadımı ile rendenin ince kısmı ile limonları rendeliyoruz. Limonları sıkıyoruz. En az 200 ml limon suyu elde etmemiz gerekir. Eğer 200 ml'den az çıkmış ise biraz daha limon suyu elde etmemiz gerekmektedir. Bir yandan da iki yumurtayı bir kapta çırpıyoruz. Küçük bir tencereye sırasıyla limon kabuklarını, limon suyunu, şekeri, nişasta ve yumurtaları koyup, sürekli karıştırarak muhallebi şeklinde pişiriyoruz. Piştikten sonra ocaktan alıp süzgeçten geçiriyoruz.
Son olarak tereyağını ilave edip hiç top top kalmayacak şekilde karıştırıyoruz. Cam bir kavanoza koyu ağzını sıkıca kapatıyoruz. Buz dolabında 15 güne kadar muhafaza edebilirsiniz.
Afiyet olsun.