Hem sade hem de kakaolu olarak hazırlayabileceğiniz bu krema tarifi sayesinde cupcakelerinizin üzerini daha lezzetli bir görünüm alacak şekilde süsleyebilmeniz mümkün olacaktır. Bu krema tarifini dilerseniz gıda boyası kullanarak daha farklı renklerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hazırladığınız kremayı ıspatula, sandviç poşeti ya da krema pompası kullanarak süsleme yapmak için kullanabilirsiniz.
Krema yapımına başlarken tereyağının oda sıcaklığında beklemiş, ancak tamamen erimemiş olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. İçine vanilyayı döktüğünüz tereyağı köpük kıvamında olana dek iyice çırpmanız gerekmektedir. Önce 3 bardak pudra şekerini döküp iyice çırptıktan sonra önce kremanın tadına bakmanız gerekiyor. Çok tatlı olmasını istemiyorsanız 3 su bardağı pudra şekeri yeterli olacaktır, ancak daha fazla tatlansın istiyorsanız dördüncü bardağı da azar azar ekleyerek istediğiniz tada ulaşabilirsiniz.
Süzme yoğurt ya da krem peynir kıvamında olana dek
cupcake kreması karıştırılmaya devam edilmelidir. Mümkünse mikser kullanmanız işinizi kolaylaştıracaktır.