Bir tencereye süt, un, nişasta, şekeri alalım ve karıştırarak pişirmeye başlayalım. Koyulaşmaya başladığı zaman margarini ekleyelim. Muhallebi kıvamına gelince ocağı kapatıp vanilyayı ekleyelim ve soğumaya bırakalım. Sonra bir kabın içinde krem şantiyi hazırlayalım. Krema soğuduğu zaman krem şantiyi de içine ilave edip karıştıralım. Kare bir borcama bisküvileri dizelim üzerine hazırladığımız sostan döküp her tarafına iyice yayalım. Üzerine muz dilimleyelim. Sonra bu işleme krema bitene kadar devam edelim.
Bu işlem bittikten sonra üzerine çikolata sosu döküp her tarafına yayalım. En son olarak çekilmiş fındığı üzerine serpip buzdolabın da dinlendirmeye bırakalım. Sonra dilimleyerek sıcak bir çay ile servis yapın.